home

Perfect Gelegen: vasthouden aan uw resultaat

Procesmanager:

Perfect-Gelegen.nl is een adviesbureau voor de zakelijke markt. Oprichter en eigenaar Bas is de drijvende kracht hierachter. Met zijn bevlogenheid biedt hij toegevoegde waarde voor bouwprojecten die in de voorfase verkeren. Het ontwikkelen van een project, de opdrachtgever ondersteunen in dit ontwikkelproces, maar ook het ‘vlot trekken’ van een vastgelopen project zijn de specialiteit van Bas.

 

Duurzame projecten:

Wij ontwikkelen vooral integrale duurzame projecten, waarbij gebruik gemaakt wordt van zonne-energie, water- en windkracht eventueel gecombineerd met een center for energy. Voor een goed ontwikkeld project moet vanaf het programma van eisen rekening worden gehouden met de installaties. Zorgvuldige afstemming én weten wat je doet, maken het verschil.

 

Een duurzaam proces is niet alleen een laag energieverbruik maar ook goede onderlinge afstemming tussen betrokken adviseurs. 

Budgetmanagement:

Het bewaken van budgetten, sturen op stichtingskosten, is dagelijks werk voor Perfect-Gelegen. Onze adviseurs hebben brede ervaring in techniek én kostprijzen, hierdoor kunnen zij onze opdrachtgevers direct adviseren of keuzen toepassingen van materialen en ontwerpkeuzen.

 

 

Vastgelopen project?

Het managen van bouwwensen (programma van eisen) is een vak apart, zeker van schetsontwerp (de pennenstreep) tot en met de realisatie (uitvoering bouw). Er zijn ook zoveel partijen betrokken zoals bijvoorbeeld een architect, constructeur, geluidsadviseur, gemeente ambtenaar, projectontwikkelaar, buurtbewoners, aannemer, installateur.

Is uw project vastgelopen, bel dan Bas hij is specialist in het vlot trekken van deze processen. 

 

Algemene voorwaarden © perfect-gelegen.nl
Van der Mondeweg 55
6685 BL Haalderen
T 0481 23 17 47
E-mail info@perfect-gelegen.nl